Te koop

/Te koop
Te koop 2017-11-08T11:54:11+00:00
 Leden van het NFS kunnen hier gratis een advertentie plaatsen in de rubriek “Te Koop”, van schapen of andere artikelen op schapengebied. Voor niet-leden plaatsen wij voor € 5,00 een advertentie.
  • Uw advertentie blijft een maand op www.flevolanderschaap.nl staan.
  • Uw advertentie (+ evt. foto’s) kunt u opgeven door een e-mail te sturen naar:
  • of contact op te nemen met de secretaris: 06-10312968

Het bestuur is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie in de advertenties en kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor transacties tussen partijen.

Verkoper Koop Afbeelding
Dinand en Bianca Burger

0620031801

Te koop aangeboden, een koppel zuivere Flevolander fok ooien.

We hebben een koppel van 16 ooien welke geboren zijn in mei 2017. De vader van deze ooien komt uit de rammenring dit wil zeggen dat deze ram aan bepaalde eigenschappen voldoet denk hierbij aan meerlingen, gespierde en snelle groei.

Ons bedrijf is Zwoeger en scrapie vrij gecertificeerd. Ook hebben wij via de Gd meegedaan aan een chlamydia check ook hiervan zijn wij vrij bevonden.

Mocht u op dit moment geen lammeren willen maar heeft u wel interesse in de Flevolander ooi, op dit moment hebben we ook lammeren van september bij de ooien lopen.

Dinand en Bianca Burger

0620031801

 Te koop aangeboden, een zuivere Flevolander dekram.

Deze ram is van 10-05-2015. Hij moet moet vertrekken i.v.m. inteelt. Deze ram wil goed dekken hier hebben wij geen problemen mee gehad.
De ram heeft dienst gedaan voor de rammenring van het Flevolander stamboek.
Kortom het is een goede dekram.

Ons bedrijf is zwoeger en scrapie vrij gecertificeerd